MYY KANSAINVÄLISESSÄ ANNMARIS HUUTOKAUPASSA

VUODEN 2021 KANSAINVÄLISET HUUTOKAUPAT

 

 

”Pohjoismaisen Designin 1000 valikoitua kohdetta – noin 150 kohdetta per myynti”

Birger Kaipiainen ARABIA, FINLAND – keramiikkavati myyty kansainvälisessa Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2020 hintaan 34.500,00 euroa.

Paavo Tynell TAITO OY, FINLAND – pöytävalaisin messinkiä myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2020 hintaan 48.000,00 euroa. 

YKSINKERTAINEN ON KAUNISTA

Perheyrityksenä haluamme pitää asiat mahdollisimman yksinkertaisina. Keskitymme olennaiseen ja teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota korkealuokkaiselle asiakaskunnallemme vain parasta. Lue alta lisää miten tämä on mahdollista.

Ilmari Tapiovaara – ASKO, FINLAND ”Cantu-sarjaa” kirjahylly myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2020 hintaan 22.000,00 euroa.

Paavo Tynell – IDMAN, FINLAND – valaisin messinkiä ja lasia myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2019 hintaan 63.000,00 euroa. 

ETSIMME MIELENKIINTOISIA KOHTEITA KAIKISSA KUNTOLUOKISSA

”Esineeni on huonokuntoinen” – EI TODELLAKAAN! Meillä on erinomainen puhdistus- ja kunnostuspalvelu mitä tulee kotimaiseen designiin. Usein noin 70 vuotta on liikaa design-esineille jotta ne säilyisivät hyvässä kunnossa. Älä tuomitse esineitäsi tai yritä kunnostaa niitä itse – ota yhteyttä meihin niin autamme sinua vuosikausien kokemuksella. Vuosittain pelastamme reippaasti yli miljoonan edestä kunnostettavaa designia uusiin kokoelmiin. Saatat yllättyä että esineesi olikin huomattavasti parempi kuin mitä kuvittelitkaan.

Alvar Aalto – VALAISTUSTYÖ Ky, FINLAND – iso ”Mehiläispesä” valaisinpari A332 myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2020 hintaan 24.800,00 euroa.

Märta Blomstedt & Matti Lampén – ARTEK / Arvo Laine Ky, FINLAND – nojatuoli Hotelli Aulanko 1939. Tuoli myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2020 hintaan 40.000,00 euroa.

SUURIN KIINNOSTUS KORKEAAN KESKIHINTAAN

Kansainväliset asiakkaamme sijoittavat mieluimmin muutamaan huippukohteeseen, kuten Paavo Tynellin valaisimiin, sen sijaan että etsisivät suurta määrää edullisia löytöjä. Pitääksemme kiinnostuksen yllä huutokaupoissamme, pidämme kysynnän takaamiseksi huolta riittävän korkeista keskihinnoista. Tavoitteemme on pitää hinta nykyisellään noin 10.000 eurossa, joka oli keskihinta myydyissä esineissämme vuoden 2020 lopulla.

Paavo Tynell – TAITO OY, FINLAND – Seinävalaisin ”Puolikuu” reijitettyä messinkiä myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2020 hintaan 21.500,00 euroa.

Alvar Aalto – HUONEKALU JA RAKENNUSTYÖTEHDAS KORHONEN, FINLAND ”Paimio” mallinen nojatuoli myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2020 hintaan 12.700,00 euroa.

PITKÄAIKAISTA YHTEISTYÖTÄ

Yhä useammat myyjämme ovat kanta-asiakkaita. Pitkäaikaisen yhteistyön salaisuus on kerrassaan yksinkertainen – Luottakaa täysillä toimintaamme ja jakakaa ideoita ja tietoja kanssamme. Me toimimme varmasti erilailla kuin monet muut alan toimijat. Suokaa se meille sillä se ihan oikeasti toimii. Päästessänne mukaan tähän maailmaan jatkatte todennäköisesti yhteistyötä meidän ja Pohjoismaisen designin parissa!

Axel Einar Hjort – NORDISKA KOMPANIET, SWEDEN – massiivipuinen ”Utö” pöytä sekä kaksi ”Lovö” jakkaraa myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2020 hintaan 49.500,00 euroa.

Paavo Tynell – TAITO OY – valaisin messinkiä tekstiilitaiteilija Greta Skogster-Lehtisen ruokailuhuoneeseen tilaustyönä. Valaisin myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2020 hintaan 134.000,00 euroa.

Paavo Tynell – TAITO OY, FINLAND – ”Snowball” valaisin messinkiä, maalattua metallia ja opaalilasia myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2019 hintaan 119.000,00 euroa.

Hans-Agne Jacobsson – HANS-AGNE JACOBSSON AB, MARKARYD, SWEDEN – kynttilänjalat ”L63” messinkiä ja värillistä lasia myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2020 hintaan 3.750,00 euroa.

JÄTÄ ENSIMMÄINEN KOHTEESI MYYNTIIN

Ota rohkeasti yhteyttä – emme epähuomiossa ehkä huomaa vastata sähköpostiisi, sillä olemme ”kentällä” niin paljon ja muissa hommissa että emme päivystä toimistolla, mutta esim. kuva tekstiviestillä ja soitto heti perään toimii varmasti!

Elna Kiljander – KERAVAN PUUTYÖ, FINLAND – ”Suomen Pankin johtajan kalusto” myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2019 hintaan 18.500,00 euroa.

Paavo Tynell – TAITO OY, FINLAND – ”Snowflake” malli 9041 myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2017 hintaan 106.500,00 euroa.

TULEVAT MYYNTIMME 2021

Olemme listanneet tulevat huutokauppamme alla olevaan listaan. Tämän lisäksi meillä saattaa tulla yllätysmyyntejä, sekä kansainvälisiä myyntejä myös ulkomailla. Päivämäärät ovat aina alustavia ja muutamme kalenteriamme ainatarvittaessa mm. päästäksemme parhaaseen tulokseen. Lopulliset myyntipäivät ilmoitetaan aina asiakaspostilla, joka on vakiintunut ja tuttu tapa toimia.

Paavo Tynell – TAITO OY, FINLAND – ”Kino Ilves” seinävalaisin myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2019 hintaan 84.500,00 euroa.

Eliel Saarinen – TAITO OY / ERIC O.W. EHRSTRÖM, FINLAND – ”Suurmerijoen kartanon lampetti” käsin pakotettua kuparia myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2019 hintaan 51.000,00 euroa.

FEBRUARY 28 – NORDIC DESIGN

Kaikki rakastavat pohjosmaista designia – sen korkeaa laatua! Tämä huutokauppa on kerätty niistä esineistä joita me pidämme pohjoismaiden parhaimmistona..

MARCH 28 – ARCHITECTURE & DESIGN 

Käsi kädessä – Usein vahvasti kytkettynä toisiinsa. Sisustus on ollut jo osa Arkkitehtonista suunnitelmaa – monet maailmankuuluista designklassikoista on alunperin suunniteltu juuri johonkin tiettyyn tilaan ja interiööriin. Myöhemmin nämä on otettu myös kaupalliseen myyntiin jolloin ne ovat tulleet tunnetuiksi. Tämä huutokauppa on erityisesti niille esineille joille alunperinkin oli olemassa joku oma paikkansa!

SEPTEMBER 15 – FINNISH DESIGN – PIASA X ANNMARIS

Kotimaista designia parhaimmillaan – tämä on muodostunut jo tavaramerkiksemme, sillä olemme alan tunnetuin toimija myös kansainvälisillä markkinoilla. Lämmintä ja kodikasta designia – lähellä puhdasta luontoa, korkealaatuista, innovatiivista, sekä trendikästä.

TÄMÄN VUODEN FINNISH DESIGN JÄRJESTETÄÄN ERIKOISHUUTOKAUPPANA PARIISISSA yhteistyössä kansainvälisen huutokauppatalon PIASAN kanssa.

OCTOBER 31 – FINNISH WOMAN ARTISTS

”Vuoden huutokauppa”. Itse asiassa pitäisi olla joka vuoden huutokauppa. Suomi on maailman mittakaavassa edistyksillisin valtio – meillä naisten asema on hyvä ja sama koskee myös suomalaisia naistaiteilijoita. Meillä on huomattavan paljon arvostettuja ja taitavia naistaiteilijoita 30-60-luvuilta. Vielä tänäkin päivänä suomalaiset naiset ovat merkittävässä roolissa yhteiskunnassamme, todella upeaa! Tämä huutokauppa on vain naistaiteilijoiden.

DECEMBER 5 – NORDIC CHRISTMAS

KYLLÄ – Suomi on upea Joulun taikamaa. Meillä on Joulupukki Korvatunturilla ja tontut pajalla (Mitä?? – Oikeasti?). No emme ole varmoja jälkimmäisestä mutta sen tiedämme että maailman halutuimmat design aarteet, kuten Paavo Tynellin ”Snowflake” valaisimet TAITO OY:lle ja IDMAN-valaisin yhtiölle ovat Suomalaista huippu laadukasta design käsityötä.

Joulukuussa 2018 myimme kolme Paavo Tynellin vintage valaisinta kansainvälisesti yli 1,1 Miljoonan euron huippuhintaan ulkomaille kansaiväliseen kokoelmaan. Tämä huutokauppa on vuoden kohokohta missä rikotaan takuulla taas ennätyksiä ja myydään harvinaisimmat Tynell-valaisimet sekä muita merkittäviä Suomalaisia esineitä joille halutaan varmistaa markkinoiden paras hinta! Myös kansainvälisesti merkittävä suomalainen maalaustaide sopii tähän huutokauppaan.

Helene Schjerfbeck – ”Keltaisia Ruusuja” 1942 – myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2019 hintaan 340.500,00 euroa.

Tapio Wirkkala – IDMAN, FINLAND – pöytävalaisin maalattua metallia ja messinkiä myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2019 hintaan 13.500,00 euroa.

KIITOS AJASTASI

Kiitos että olet jaksanut lukea tähän asti. Olet toivottavasti ymmärtänyt että meitä on helppo lähestyä ja että voit koska tahansa ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme kaikissa design-asioissa. Huomaa että autamme myös neuvomaan myös vaikeammissa kysymyksissä. Älä siis epäröi koskaan ottaa yhteyttä – aina kannattaa kysyä! 

Sisäänjätön asiakaspalvelu: p. 0400621039 / Jukka Takala tai p. 0400510560 / Ilkka Takala
Sähköposti: info@annmaris.fi

International client service (English, French, Spanish, Italian): +358 401 803 114 / Melyna Solaz
melyna@annmaris.fi

Ps. Otathan aina yhteyttä etukäteen ennen mahdollista tavaroiden toimitusta, sillä saatamme ottaa ne mielummin vastaan Varastolle kuin Gallerialle ja emme päivystä kummassakaan vaan liikumme Gallerian ja Varaston välillä jatkuvasti tarpeen mukaan.

Terveisin Annmariksen tiimi – Ilkka, Annareetta, Melyna, Jukka & Annmari

Paavo Tynell – ”TAITO OY, FINLAND” 1947 – Kolme ”Snowflake” valaisinta myyty kansainvälisessä Annmaris Auctions huutokaupassa vuonna 2018 hintaan 1,1 Miljoonaa euroa.