OSTAMINEN ANNMARIKSELLA

1

KOHTEISIIN TUTUSTUMINEN

Myyntikohteemme ovat esillä luetteloissa pääsääntöisesti noin viikkoa ennen huutokauppaa. Luetteloomme voit tutustua joko annmariksen omilla sivuilla: www.annmaris.fi tai yhteistyökumppaneidemme sivustoilla: www.invaluable.com , www.liveauctioneers.com , www.bidsquare.com tai www.lofty.com

Kaikille myyntikohteille järjestetään edelleen myös fyysinen näyttö, joka on avoinna muutaman päivän ennen huutokauppaa. Näyttö on avoinna klo 11:00-17:00, toimipaikassamme Hämeenkatu 30B, Tampere – ellei toisin ole mainittu.

 

 

!

KOKEILE APPLIKAATIOTAMME!

Suosittelemme lataamaan puhelimelle tai tabletille ”annmarisauction” applikaatiomme joko Appstoresta (Apple) tai Google Playsta (Android). Aplikaatiolla luettelon selaaminen, sekä ennakkotarjouksien jättäminen on ketterämpää kuin koskaan. Voit halutessasi tallentaa suosikkitaiteilijoitasi, sekä merkata seurantaan kohteesi, joita olet kiinnostunut myöhemmin huutamaaan. Huutokaupan alkaessa saat ilmoituksen aplikaatiolta lähestyvistä kohteista, sekä pystyt huutamaan niitä reaaliajassa. Tämän helpompaa ei voi ollakaan! Asikkaamme ovat kertoneet osallistuneensa huutokauppaamme mm. autosta, lenkiltä, sekä rajaportin yleiseltä saunalta – mahtavaa!

 

2

LISÄTIETOJEN PYYTÄMINEN

Asiantuntijamme ovat käytettävissä näyttöpäivinä klo 10:00 – 20:00 välillä erilaisten lisätietojen suhteen. Mikäli kysymyksesi vaatii esineen uudelleentarkastelua, ota yhteyttä klo 11:00-17:00 välillä, jolloin olemme paikalla huutokauppakamarilla tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@annmaris.fi.

Lisätiedoissa voidaan kysyä esim. mielipidettämme esineen kunnon, koon tai mahdollisten myöhempien korjausten/muutosten suhteen. Annamme myös toimituskuluarvoita, mikäli et pääse noutamaan kohteitasi.

Huom. antamamme lisätiedot ovat ohjaavia, eikä niiden pyytäminen vapauta asiakasta ostoehdoista tai vastuustaan tutustua itse kohteeseen ennen ostamista.

 

3

ENNAKKOTARJOUKSIEN JÄTTÄMINEN

Huutokauppoihimme voi jättää ennakkotarjouksia joko kirjallisesti näytössä, sähköpostilla, puhelimitse tai itse tietokoneen, tabletin, tai puhelimen välityksellä. Ennakkotarjouksen jättäminen vaatii joko rekisteröitymistä sivuillemme tai rekisteröinnissä vaadittujen tietojen jättämistä annmarikselle. Ennakkotarjouksien jättäminen / livehuutaminen vaatii voimassaolevan maksukortin lisäämistä järjestelmäämme. Maksukortteina käyvät mm. Visa, Visa Electron, Mastercard, sekä American Express. Kortin ei ole pakko olla siis luottokortti, vaan perinteinen debit-kortti (pankkikortti) käy myös. Mikäli sinulla ei ole maksukorttia – ota yhteyttä Ilkkaan: puh. 0400-510560 tai info@annmaris.fi

Ennakkotarjoukset: info@annmaris.fi tai p. 0400 621 039 / Jukka tai p. 0400 510 560 / Ilkka. 

Huom. meillä ennakkotarjoaminen netissä sekä sovelluksissa on mahdollista aina siihen asti, kunnes kyseistä kohdetta huudetaan salissa / -livetilassa. Livessä huutamisen jatkaminen on mahdollista heti kun ennakkotarjouksesi muuttuu häviväksi. Voit siis vielä valvoa ennakoitasi livessä.

 

4

PUHELINHUUDOT

Otamme vastaan puhelinhuutoja huutokaupassamme. Puhelinlinja on varattava huutokauppakamarilta ennakkoon, mieluiten edellisenä päivänä, – viimeistään huutokauppa-aamuna. Puhelimessa huutaessasi sitoudut aina maksamaan vähintään hinta-arvion alemman summan, ”kuuntelupuheluihin” meillä ei riitä henkilökuntaa.

Huom. lähetäthän selvyyden vuoksi kaikki kohteet samassa sähköpostissa mitä haluat huutaa, kiitos.

Esim. ”Saisinko puhelinlinjan huutokauppaan kohteille 2, 12, 22, 24, 102, 200 ja 222, kiitos!”

 

5

OSTAMINEN SALISTA

Perinteisimmin huutokauppaan osallistuminen onnistuu huutokauppasalista. Omissa toimitiloissamme, Hämeenkatu 30B, Tampere, huutokaupat alkavat klo 17:00. Tule paikalle viimeistään 30min ennen huutokauppaa. Saat huutonumeron täyttämällä yhteystietosi, sekä hyväksymällä huutokaupan ehdot. Huutokaupassa huudetaan numerokylttiä nostamalla ja meklari etenee yleensä korotusportaittain, joka on seuraavanlainen: 

6

LIVE-HUUTAMINEN TIETOKONEELTA

Voit osallistua huutokauppoihimme livenä reaaliaikaisti suoraan kotisohvaltasi. Tietokoneella livenä huutaminen vaatii rekisteröinnin sivuillemme: www.live.annmaris.fi, tai yhteistyökumppaneidemme sivuille (vain englanniksi): www.invaluable.com , www.bidsquare.com tai www.liveauctioneers.com. Rekisteröinti vaatii voimassaolevan maksukortin tunnistautumista varten. Maksukortteina käyvät mm. Visa, Visa Electron, Mastercard, sekä American Express. Kortin ei ole pakko olla siis luottokortti, vaan perinteinen debit-kortti (pankkikortti) käy myös. Mikäli sinulla ei ole maksukorttia – ota yhteyttä ajoissa ennen huutokauppaa Ilkkaan: puh. 0400-510560 tai info@annmaris.fi

 

LIVE-HUUTAMINEN PUHELIMELTA / TABLETILTA

Huutokauppa kulkee aina reaaliajassa mukanasi! Lataa ”annmarisauction” sovelluksemme älypuhelimeesi/tablettiisi ja voit ottaa osaa huutokauppaamme livenä, missä ikinä liikutkin!

Asiakkaamme ovat kertoneet tehneensä ostoksia lenkillä, autosta, rajaportin yleiseltä saunalta, sekä matkalla huutokauppakamarille jo itsevarmana kohdetta lunastamaan – kokeile sinäkin ja kerro meille oma tarinasi jännittävästä huutokokemuksesta sovelluksellamme!

Huom. livehuutokauppa ei toimi puhelimella tai tabletilla ilman sovellusta. Lataa se siis hyvissä ajoin ennakkoon!  Sovellus ”annmarisauction” on saatavissa sekä Appstoresta (Apple-laitteet) tai Google Playsta (Android käyttöjärjestelmä).

 

KOHTEIDEN MAKSAMINEN / LUNASTAMINEN

Voittaessasi huutokaupasta saat laskun lähipäivinä sähköpostiisi. Samalla tiedustelemme mm: kuinka haluatte maksaa, tarvitsetteko lähetyspalvelua vai tuletteko itse noutamaan. Maksu on maksettava 7-vuorokauden kuluessa siitä, kun vastaanotatte laskun. Mikäli ette jostain syystä pysty maksamaan laskua kokonaisuudessaan ajallaan, olkaa ajoissa yhteydessä asikaspalveluumme asian sopimiseksi!

Maksutapoina kassalla käyvät mm. Käteinen, Pankkisiirto, Pankki- ja Luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard) American Express ei käy kassalla, mutta käy suoraveloituksena – lue alta lisää.

Halutessanne voimme käyttää suoraveloitusta kortiltanne, jonka olette rekisteröineet järjestelmäämme. Näin teidän ei tarvitse itse tehdä mitään laskujen maksamiseksi! Yhä useammat asiakkaistamme valitsevat tämän vaivattoman vaihtoehdon. Suoraveloituksistamme saatte aina ilmoituksen sähköpostiinne. Suoraveloituksessa hyväksyttyjä kortteja ovat Visa, Visa Electron, Mastercard sekä American Express.

 

10 

LÄHETYSPALVELU – KYMPIN PALVELUA

Annmarikselta ostaminen on varsin mukavaa siksi, että meillä on alan paras (tai ainakin kehutuin) lähetyspalvelu! Mikäli tarvitset ostamillesi kohteille kuljetuksen – ota yhteyttä. Pakkaamme huolellisesti, sekä lähetämme kohteet suoraan kotiovellesi. Kaikki hoitamamme kuljetukset ovat vakuutettuja. Olemme lähettäneet onnistuneesti tuhansia esineitä, oppineet pakkamaan kohteet oikealla tavalla, jotta ne tulevat turvallisesti perille asiakkaalle. Mikä parasta – emme peri lainkaan pakkauskuluja – ainoastaan todelliset lähetuskulut, jotka ovat palveluun nähden erittäin kohtuullisia.

Kun tarvitset lähetyspalvelua, ilmoitathan siitä meille vastaamalla saamaasi kyselyyn saamasi laskun yhteydessä, kiitos.

Halutessasi voit tilata kohteillesi myös itse kuljetuksen.

Suosittelemme pääkaupunkiseudulle sekä Tukholmaan ArtMove (Sweden) – Thomas Sculman p. +358407713025 / thomas@artmove.se

Turun seudulle, sekä Hämeeseen: Suomen Tavarataxi Oy (Riihimäki) – Petri Lahtinen p. 040-5286567 / petri.lahtinen@suomentavarataxi.net